Navision BI Box
 
Met een dagelijkse snapshot van uw Navision Dynamics of Axapta ERP system zijn wij  in staat om ervoor te zorgen dat uw organisatie grip op alle aspecten van uw bedrijfsprocessen heeft. Bent u het zat om op basis van onderbuik gevoel uw organisatie aan te sturen en wilt u nu echt een concrete kijk in de eigen keuken nemen dan is de Navision BI Box echt iets voor u!
 
De Navision BI Box is opgebouwd uit twee componenten;
Stap1 – Analyse Tool
Door de gegevens vanuit het ERP systeem, door middel van kubussen, te publiceren in Excel is het mogelijk om grondige analyses te maken op basis van tijdsdimensies welke ervoor zorgen dat u tot op detail niveau controle heeft over uw gegevens binnen de organisatie.
Stap2 – Dashboard Tool
Nadat het ERP systeem goed is gecontroleerd en u het gevoel heeft dat u grip op uw gegevens heeft, is het mogelijk dashboards op te zetten m.b.v. Qlickview of Excel Dashboards. Deze dashboards maken het mogelijk om op hoofdlijnen KPI’s (meetwaarden om te monitoren hoe uw organisatie presteert) te volgen.

 
Waarom kiezen voor de Navision BI Box?
- Grip op uw bedrijfsvoering
Door middel van de BI box heeft u grip op de organisatie en kunt u tijdens goede en slechte tijden precies zien wat er moet gebeuren om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
- Proven Technology
Door de ervaring is het mogelijk om snel te schakelen en de kosten laag te houden. Veel zaken zijn gestandaardiseerd en kunnen opnieuw gebruikt worden.
- Referenties ten overvloede!
Dankzij goede en enthousiaste reacties is het mogelijk om referenties af te geven.
Dit kan zijn in de vorm van een live demo bij een van onze klanten, maar ook via een telefonisch gesprek. Vraag het ons en wij zorgen voor het contact!