NexxStep - Fashion

 

 

 

 

 

 NexxStep - Navision Fashion Software

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fashion
 
 
Door het internet is de Fashion markt behoorlijk veranderd. Klanten zoeken vaker naar nieuwe trends vanaf de bank en afnemers willen zo eenvoudig mogelijk orders kunnen bestellen via het web. Inzicht in voororders, naleveringen, bestellingen en voorraad worden daarmee steeds belangrijker en uitgebreider. Waar zitten uw klanten? Hoe doen uw afnemers het? Welke producten lopen het hardst? Hoe zorgt u dat de juiste producten op tijd besteld worden en u niet met overtollige voorraad blijft zitten? NexxStep kan u hierbij helpen. Onze oplossing voor de Fashion branche is geïntegreerd met diverse web oplossingen, zoals business to business en business to consumer websites, alsmede met off- en online informatie over uw financiële en order processen. 


NexxStep in Business

NexxStep is uw partner als het gaat om automatiseringsvraagstukken. Wij maken gebruik van het standaard pakket Microsoft Dynamics NAV (Navision) met specifieke oplossingen voor de Fashion branche. Het uitgangspunt hierbij is dat informatietechnologie een middel is om uw bedrijfsprocessen maximaal te ondersteunen en om efficientieverbeteringen binnen uw organisatie waar te maken.

De werkwijze van NexxStep is erop gericht bestaande behoeftes te vertalen naar werkbare oplossingen. Microsoft Dynamics NAV (Navision) is hiervoor een uitstekend programma. Het ondersteunt de kracht van uw organisatie en geeft de ruimte om het werk gedaan te krijgen op een efficientere manier. Het is een softwareoplossing waar meer dan 90.000 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd op vertrouwen voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Mede hierdoor hebben vele organisaties al hun vertrouwen aan NexxStep geschonken.

NexxStep adviseert specifiek per sector

  • Kledingmerkfabrikanten, groothandel en importeurs
  • Private Labeling fabrikanten en loonconfectie
  • Retail

Naast de standaardmodules (zoals voorraadbeheer, orderverwerking en facturering) gaat NexxStep ook op zoek naar efficiënte oplossingen om de volgende handelingen te verrichten:

  • Het opmaken van een samplefiche
  • Het invoeren van de B.O.M. gegevens
  • Het opmaken van kostprijsberekeningen
  • Het maken van maattabellen en sizespecs
  • Het berekenen van stof en materiaalverbruik

Dit zijn uiteraard zaken die de inkoop- en productie kunnen vergemakkelijken en voor meer overzicht zorgen.

 

Wat bied NexxStep u

De combinatie NexxStep en Microsoft Dynamics NAV maakt uw logistieke en financiële verbeteringen werkelijkheid. Doordat onze consultants over de nodige expertise, ervaring en vakkennis beschikken in de mode, kleding- en confectiebranche, spreken wij uw taal en kunnen wij u de juiste oplossing aanbieden. Onze adviseurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende functies bij gerenommeerde bedrijven, ook op management en directie niveau. Door deze jarenlange ervaring hebben zij alle fasen van ontwerp tot uitlevering meerder malen doorlopen en zijn zij dus zeer wel in staat u te adviseren over uw branche.

 

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met onze consultants om de mogelijkheden van NexxStep Fashion Software voor uw bedrijf te bespreken.