NexxStep - Implementatie - Bedrijfsproces

 

 

 

 

 

 

 

Implementatie
 
De implementatie van een nieuw software systeem omvat meer dan alleen de installatie hiervan. Het softwaresysteem zal direct impact hebben op de dagelijkse werkzaamheden van uw personeel. Vragen die daarbij op kunnen komen zijn : 'Welke invloed heeft dit nieuwe systeem op onze werkprocessen?' 'Passen we het systeem aan de huidige werkprocessen aan of gaan we kijken hoe de nieuwe software het bedrijfsproces verder kan optimaliseren?'
 
Hierbij komen onze ervaren projectsmanagers van pas. Onze consultants hebben kennis van uw branche en kunnen u begeleiden in het vertalen van uw visie naar praktische functionaliteit. Zij kijken samen met u naar uw vragen en proberen vervolgens te zorgen dat de software op zijn best tot zijn recht komt binnen uw organisatie.
 
NexxStep formuleert samen met u een specifieke projectstructuur waarin zowel personeelsleden van de klant als consultants van NexxStep intensief betrokken worden. Met deze projectstructuur beoogt NexxStep een succesvolle afronding van het project te waarborgen binnen de afgesproken tijd en binnen het gestelde budget.